Elkészítése: A piskótához a 2 tojást összekeverjük a porcukorral, majd a liszt és a fél csomag sütőport is belekeverjük. Ezt 23 cm átmérőjű tortaformában megsütjük.
A krémhez a natúr joghurtot és a porcukrot géppel összekeverjük. Egy másik tálban 2 teáskanál zselatint 1 dl vízzel felfőzünk, és miután ez kihűlt, a joghurthoz öntjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eddig elkészült krémhez. Miután rákentük a piskótára, 1-2 órára hűtőben tároljuk. Ha megszilárdult, a gyümölcsdarabokat a tetejére tesszük (ügyeljünk arra, hogy esztétikailag szép legyen!), és gyümölcskocsonyával leöntjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre