A tojásfehérjéket elektromos habverővel habbá verjük, majd kanalanként adagolva a porcukrot, tovább verjük, míg szép fényes habot kapunk. Ekkor hozzáadjuk a keményítőt is.
Egy sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk és két kb 30 cm átmérőjű kört rajzolunk rá, a papírt megfordítjuk, és a masszát a 2 körbe kenjük. Előmelegített 150 fokos sütőben 60 percig sütjük, majd az ajtót résnyire nyitva hagyva, hagyjuk kihűlni.
A csokit vízgőz felett megolvasztjuk, a habalapból habot verünk. A felolvadt, de nem forró csokit a habba csurgatjuk, összekeverjük. Az egyik habcsók lapot tortatálra tesszük, és rákenjük a csokis krém felét, gyümölcsökkel kirakjuk, majd a másik hablapot rátesszük, megkenjük a krémmel, gyümölcsökkel kirakjuk, végül csokit reszelünk rá.