Elkészítés: A tésztához a margarint elmorzsoljuk a sütőporral és a vaníliás cukorral elkevert liszttel, majd hozzáadjuk a porcukrot és a tojásokat. Mindezt összedolgozzuk a tejföllel úgy, hogy rugalmas, könnyen kezelhető tésztát kapjunk.
3 részre osztjuk, cipókat formálunk (kb. 3x42 dkg-os), kinyújtjuk, és 3 lapot sütünk a 180 °C-ra előmelegített sütőben. Amikor a tészta széle kezd rózsaszínűvé válni, akkor alacsony hőfokon sütjük tovább pár percig.
Az almát vajon pároljuk, amíg a leve elfő, majd cukorral és fahéjjal ízesítjük, kihűtjük.
A krémhez a pudingot elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint, és még forrón belekeverjük a tojásokat egyenként, jól összekeverve a pudinggal. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a kihűlt pudingot, ügyeljünk a krém állagának megtartására.
Összeállítjuk a sütit: az első lapot az almás töltelékkel kenjük, ráhelyezzük a második lapot, amire a pudingot kenjük, majd a harmadik lappal befedjük, kissé lenyomkodjuk, és hűvös helyen pihentetjük, csak másnap szeleteljük, amikor a tészta már visszagyengült. Tetejét tetszés szerint porcukorral vagy csokimázzal díszítjük.