Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éltető vega székelykáposzta

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A savanyú káposztát előző nap megmossuk és felvágjuk.
  2. A káposztát a lábosba tesszük, és annyi vizet engedünk rá, amennyi éppen ellepi. Felforraljuk, és babérlevéllel, sóval fűszerezzük, és pár percig főzzük.
  3. Az olajban megpirítjuk a hinget (ez hagymával helyettesíthető), majd a kockára vágott szejtánt megpirítjuk benne, addig amíg kis kéreg képződik a felületén.
  4. Hozzáadjuk a pirospaprikát és a köményt, majd összeforraljuk az előzőleg készre főzött káposztával. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt és a füstaromát.
  5. Friss házi kenyérrel tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a húsmentes vega székelykáposzta




Káposztás receptek >>> 

Vega kaják >>> 

Megjegyzés

Az Étel Élet. A Te segítségeddel adjuk.

Támogasd ételosztó munkánkat adód 2x1%-ával, hogy ilyen finomságokkal segíthessünk naponta 3000 rászorulót országszerte!

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Technikai szám: 0389
Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41 - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss