Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elstartolt a KOMETA Klub – Csatlakozz te is az értékes ajándékokért!

default user icon
MME
Te is gyakran eszel szalámit, grillkolbászt vagy roppanós bécsi virslit? Jó hírünk van! A KOMETA új hűségprogramjában mostantól nemcsak az ízeiket élvezheted, hanem a termékek megvásárlásával Samsung hűtőket, okosórákat és fitneszkarkötőket is nyerhetsz, a tavaszi fődíj pedig egy TOYOTA C-HR HYBRID. Gyűjtsd a pontokat, hogy azokat ajándékokra válthasd, és hogy részt vehess a sorsolásokon!

Biztosak vagyunk benne, hogy te is gyakran vacsorázol virslit mustárral, ketchuppal, szalámis szendvicset sajttal, zöldségekkel, esetleg fasírtot vagy valami gyors baconös fogást. Mostantól érdemes a KOMETA Klub logóval ellátott címkéket keresned, ha szeretnél értékes nyereményekkel gazdagodni.
Az áprilisban indított nagyszabású országos hűségprogram bevezető kampányában rögtön egy családi autó, egy TOYOTA C-HR HYBRID a főnyeremény, de részt vehetsz a napi- és heti sorsolásokon is, ahol többek közt Samsung hűtőket, okosórákat, headseteket, fitnesz karkötőket nyerhetsz.

A Kometa társad lesz a családi kirándulásokon is

A Klubban nemcsak sorsolás útján, hanem a hűségpontjaiddal is ajándékokat kaphatsz. Érdemes tehát szétnézned a hűségpontokért beváltható egyedi ajándékok között is, hiszen a technikai futópólók, az uzsonnás dobozok és a családi társasjáték mellett sok más hasznos szabadtéri, utazós ajándék is gazdára vár.

A részvétel egyszerű, áttekinthető: a pontjaidat a telefonoddal gyűjtheted

Sokszor elrettent, hogy őrizgetned kell a blokkokat, vagy a termékek csomagolását és tele a pénztárcád a sok hűségkártyával? A KOMETA Klub nem bonyolítja az életed. A programban való részvételhez nem kell más, mint hogy regisztrációdat követően beolvasd a promóciós termékek címkéinek belső részén található egyedi QR kódot és a hátoldalon található LOT számot. Ezután máris gyűjtöd a pontokat, és jogosulttá válsz a nyereményjáték-sorsolásokon való részvételre is. Hívd meg barátaidat is plusz pontokért!

Folyamatos pontgyűjtés

Az egyes termékek csomagolásában található QR kódok különböző pontokat érnek. A fődíjért 20 ponttal szállhatsz nyeregbe, de bármikor beválthatod pontjaidat klub ajándékokra; a fődíjat még így is megnyerheted. Nézd végig a teljes listát a részletekért! Az utóbbiak esetében érdemes figyelned a készletet is. De ha netán lemaradtál volna valamiről, akkor se búsulj, hiszen a bevezető kampány (2021. április 12. – május 31.) után sem ér véget a pontgyűjtés, a KOMETA újabb és újabb ajándékokkal készül, amikért érdemes lesz továbbra is gyűjtened a hűségpontokat.

További részletek a kLUB.KomEta.hu oldalon találhatóak!

Ezek is érdekelhetnek