Az elronthatatlan tiramisugolyó elkészítéséhez konyhai aprítóval ledaráljuk a babapiskótát. 2-3 teáskanállal félreteszünk belőle a szóráshoz.
A maradék babapiskóta-morzsát tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot és jól összekeverjük.
A szobahőmérsékletű mascarponét robotgéppel habosra keverjük, hozzáadjuk a kávét, majd összeforgatjuk a babapiskótával és a masszát 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy tálcára sütőpapírt teszünk. A tésztából nagyjából 36 db golyót formázunk, majd a mélyhűtőbe tesszük őket legalább 10 percre.
A csokoládét megolvasztjuk, hozzáadunk 1 ek. olajat és a kávé port. A golyókat a csokoládéba mártjuk, sütőpapírra tesszük és megszórjuk a félretett babapiskóta-morzsával. 5-10 percre hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon a csoki a golyókon.
Nézd meg videón, hogyan készül az elronthatatlan tiramisu golyó: