Mindmegette logo

Minden, ami steak

Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!

Az esemény részletei

Húst hússal3 óraKósa Kolos2025. november 22. 10:001149 Budapest, Angol utca 65-69.29 900 Ft/fő

Leírás

Kósa Kolos, a Mindmegette gasztronómia szakértője megosztja, honnan ismerhetjük fel a minőségi, steaknek való húst, megtanítja, mire figyeljünk a sütés előtt, közben és után, és a húshoz illő köretek kiválasztásához is ad pár jó tippet. Szó lesz arról is, mi a tatárbeefsteak elkészítésének titka; mi kell ahhoz, hogy biztonságosan fogyasztható, nagyon finom, nyers húsos ételt tálaljunk. Az élményfőzés során párokban dolgozunk. A párosok saját munkapultjukon elkészítik a házigazda vezetésével az alábbi menüsor mindegyik elemét.

MENÜ:  

  • Friss tatár beefsteak
  • Brazil Steak zöldbors-mártással, szalmaburgonyával
  • Citromos–bazsalikomos mascarponekrém málnaraguval és kekszmorzsával   

 

Házigazda

Szerző képe

Kósa Kolos

gasztronómiai szakember

Kósa Kolos vagyok, a Mindmegette gasztronómiai szakembere. Gyerekkorom óta szenvedélyem a főzés. Számos helyen megfordultam a világban, autentikus ízeket és kreatív, előremutató konyhák ízeit kutatva. Több mint húsz évet töltöttem vendéglátásban és rendezvényszervezésben, végigjárva a ranglétrát. A magyarországi sörforradalom egyik kirobbantójaként ismernek, a sör szeretete örökre belém ivódott.

Értesítést kérek a(z) Minden, ami steak eseményre!

Ne maradj le ezekről se!

Gluténmentes sütemények: édes péksütik

Gluténmentes sütemények: édes péksütik

2025. november 15. 10:00

A Gluténmentes Íz-lik alapítója, Koháriné Szabó Éva vezetésével te is kitapasztalhatod, milyen is a jó gluténmentes tészta!
Koháriné Szabó Éva
Koháriné Szabó Éva
Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó

Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó

2025. december 3. 18:00

A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.
Koháriné Szabó Éva
Koháriné Szabó Éva
Minden, ami steak

Minden, ami steak

2025. november 22. 10:00

Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!
Kósa Kolos
Kósa Kolos

Jöhetnek az új élmények?

Értesülj elsőként az új eseményekről és lehetőségekről.

Ajándékozz élményt!

Lepj meg valakit egy felejthetetlen élménnyel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.