
Minden, ami steak
Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!
Leírás
Kósa Kolos, a Mindmegette gasztronómia szakértője megosztja, honnan ismerhetjük fel a minőségi, steaknek való húst, megtanítja, mire figyeljünk a sütés előtt, közben és után, és a húshoz illő köretek kiválasztásához is ad pár jó tippet. Szó lesz arról is, mi a tatárbeefsteak elkészítésének titka; mi kell ahhoz, hogy biztonságosan fogyasztható, nagyon finom, nyers húsos ételt tálaljunk. Az élményfőzés során párokban dolgozunk. A párosok saját munkapultjukon elkészítik a házigazda vezetésével az alábbi menüsor mindegyik elemét.
MENÜ:
- Friss tatár beefsteak
- Brazil Steak zöldbors-mártással, szalmaburgonyával
- Citromos–bazsalikomos mascarponekrém málnaraguval és kekszmorzsával
Házigazda
Kósa Kolos vagyok, a Mindmegette gasztronómiai szakembere. Gyerekkorom óta szenvedélyem a főzés. Számos helyen megfordultam a világban, autentikus ízeket és kreatív, előremutató konyhák ízeit kutatva. Több mint húsz évet töltöttem vendéglátásban és rendezvényszervezésben, végigjárva a ranglétrát. A magyarországi sörforradalom egyik kirobbantójaként ismernek, a sör szeretete örökre belém ivódott.
Értesítést kérek a(z) Minden, ami steak eseményre!
Ne maradj le ezekről se!

Gluténmentes sütemények: édes péksütik
2025. november 15. 10:00
A Gluténmentes Íz-lik alapítója, Koháriné Szabó Éva vezetésével te is kitapasztalhatod, milyen is a jó gluténmentes tészta!


Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó
2025. december 3. 18:00
A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.


Minden, ami steak
2025. november 22. 10:00
Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!

Jöhetnek az új élmények?
Értesülj elsőként az új eseményekről és lehetőségekről.
Ajándékozz élményt!
Lepj meg valakit egy felejthetetlen élménnyel!