Mindmegette logo

Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó

A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.

Az esemény részletei

Gluténmentes örömök3 óraKoháriné Szabó Éva2025. december 3. 18:001149 Budapest, Angol utca 65-69.19 900 Ft/fő

Leírás

Sós kifli gluténmentesen? Lehetséges! Gluténmentes kurzusunkon időt szánunk arra, hogy mindenki maga tapasztalhassa ki, milyen a tökéletes gluténmentes kenyértészta állag, az eredmény ugyanis nagyban függ attól, mennyire lágy a tészta, amivel dolgozunk! Ezután a formázás különböző technikáiról lesz szó: megtanuljuk, mire kell figyelni a gluténmentes kenyér, zsemle, kifli, bagett, bagel vagy éppen ciabatta készítésekor. Kurzusunk résztvevői párokban dolgoznak, a párok mindegyike saját munkapultján elkészíti a házigazda vezetésével az összes lentebb sorolt pékterméket. Míg ezek a péktermékek megkelnek, a házigazda megosztja tapasztalatait a különféle gluténmentes lisztekről, szempontokat ad, amelyek alapján választhatunk a különböző termékek közül - ezentúl már úgy, hogy értjük, mi a különbség közöttük. Éva ezen az alkalmon is az It's us food termékcsalád alapanyagait használja. 

MENÜ

  • Magos zsemle
  • Sós kifli
  • Sajtos bagett
  • Ciabatta avagy gyökérkenyér

Erre a kurzusra a jegyedet bevezető áron vásárolhatod meg. Bevezető áraink csak a megjelölt kurzusokra érvényesek, 2025. december 31-ig.

Bár ezen a workshopon száz százalékig gluténmentes alapanyagokkal dolgozunk, a workshoptérben, illetve bizonyos itt található eszközökkel más alkalmakkor dolgozunk gluténnal!

 

Házigazda

Szerző képe

Koháriné Szabó Éva

Gluténmentes Íz-Lik

Sára lányom 2013 óta diagnosztizált cöliákiás, Ő és én vagyunk gluténmentes diétán a családban. Az évek alatt sokat tanultam a gluténmentességről, és tapasztalataimat megosztottam a Gluténmentes Íz-lik nevű oldalamon. A Gluténmentes Íz-lik egy olyan hely, ahol a lisztérzékenység nem probléma, gond, hanem megoldandó feladat. Itt jól érezzük magunkat, mert a sütés-főzés hobbi és kihívás.

Értesítést kérek a(z) Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó eseményre!

Ne maradj le ezekről se!

Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó

Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó

2025. december 3. 18:00

A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.
Koháriné Szabó Éva
Koháriné Szabó Éva
Minden, ami steak

Minden, ami steak

2025. november 22. 10:00

Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!
Kósa Kolos
Kósa Kolos
Top 100 Magyar Bor: kóstoljuk meg az ország legjobb borait!

Top 100 Magyar Bor: kóstoljuk meg az ország legjobb borait!

2025. november 19. 19:00

Különleges kóstolónkon a díjnyertes tételek és a hozzájuk tartozó történetek is terítékre kerülnek.
Nagy Sebestyén
Nagy Sebestyén

Jöhetnek az új élmények?

Értesülj elsőként az új eseményekről és lehetőségekről.

Ajándékozz élményt!

Lepj meg valakit egy felejthetetlen élménnyel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.