
Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó
A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.
Leírás
Sós kifli gluténmentesen? Lehetséges! Gluténmentes kurzusunkon időt szánunk arra, hogy mindenki maga tapasztalhassa ki, milyen a tökéletes gluténmentes kenyértészta állag, az eredmény ugyanis nagyban függ attól, mennyire lágy a tészta, amivel dolgozunk! Ezután a formázás különböző technikáiról lesz szó: megtanuljuk, mire kell figyelni a gluténmentes kenyér, zsemle, kifli, bagett, bagel vagy éppen ciabatta készítésekor. Kurzusunk résztvevői párokban dolgoznak, a párok mindegyike saját munkapultján elkészíti a házigazda vezetésével az összes lentebb sorolt pékterméket. Míg ezek a péktermékek megkelnek, a házigazda megosztja tapasztalatait a különféle gluténmentes lisztekről, szempontokat ad, amelyek alapján választhatunk a különböző termékek közül - ezentúl már úgy, hogy értjük, mi a különbség közöttük. Éva ezen az alkalmon is az It's us food termékcsalád alapanyagait használja.
MENÜ
- Magos zsemle
- Sós kifli
- Sajtos bagett
- Ciabatta avagy gyökérkenyér
Erre a kurzusra a jegyedet bevezető áron vásárolhatod meg. Bevezető áraink csak a megjelölt kurzusokra érvényesek, 2025. december 31-ig.
Bár ezen a workshopon száz százalékig gluténmentes alapanyagokkal dolgozunk, a workshoptérben, illetve bizonyos itt található eszközökkel más alkalmakkor dolgozunk gluténnal!
Házigazda
Sára lányom 2013 óta diagnosztizált cöliákiás, Ő és én vagyunk gluténmentes diétán a családban. Az évek alatt sokat tanultam a gluténmentességről, és tapasztalataimat megosztottam a Gluténmentes Íz-lik nevű oldalamon. A Gluténmentes Íz-lik egy olyan hely, ahol a lisztérzékenység nem probléma, gond, hanem megoldandó feladat. Itt jól érezzük magunkat, mert a sütés-főzés hobbi és kihívás.
Értesítést kérek a(z) Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó eseményre!
Ne maradj le ezekről se!

Gluténmentes pékáru: kenyértésztából mindent, mi jó
2025. december 3. 18:00
A gluténmentes pékáru elkészítésének titka a megfelelő kenyértészta megismerésében rejlik – összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes.


Minden, ami steak
2025. november 22. 10:00
Medium, rare, esetleg medium rare? Ezen a kurzuson szíved minden vágyát lefőzheted!


Top 100 Magyar Bor: kóstoljuk meg az ország legjobb borait!
2025. november 19. 19:00
Különleges kóstolónkon a díjnyertes tételek és a hozzájuk tartozó történetek is terítékre kerülnek.

Jöhetnek az új élmények?
Értesülj elsőként az új eseményekről és lehetőségekről.
Ajándékozz élményt!
Lepj meg valakit egy felejthetetlen élménnyel!