Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Süti titkok Orsitól: felejthetetlen mandulás-cseresznyés pite leveles tésztából

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! A mai egy olyan cseresznyés pite, aminek a vajas-mandulás tölteléke olyan csodásan passzol a cseresznyéhez, hogy, ha egyszer megkóstoltad, mindig ezt az ízt keresed majd. Úgy hívják: frangipane!
Hozzávalók a Cseresznyés-mandulás pitéhez:

1 csomag leveles tészta
25 dkg ledarált mandula
5 dkg liszt
25 dkg vaj
15 dkg cukor
1 db egész tojás
1 db tojássárgája
25 dkg magozott cseresznye

Elkészítés:

 

SÜTI TITKOK ORSITÓL: TÚRÓHABOS POHÁRDESSZERT - AHOGY MÉG BIZTOSAN NEM PRÓBÁLTAD! >>> 
SÜTI TITKOK ORSITÓL: POFONEGYSZERŰ CSOKIS-ÁFONYÁS SÜTI - EGY KIS CSAVARRAL! >>> 
Még több sütititok itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss