Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő, mit csinál a testével Christian Bale egy szerep kedvéért

default user icon
MME
Sok színész bevállalja, hogy egy-egy szerep kedvéért meghízik, vagy lefogy, de talán kevesen vállalják be azt, amit Christian Bale csinál évek óta. A 44 éves sztár ha kell 28 kilót lead, vagy 30-at felszed, ha a forgatókönyv éppen azt kívánja.

Amerikai pszicho (2000)

Christian Bale minden idők legkegyetlenebb és leggátlástalanabb sorozatgyilkosát, Patrick Bateman-t alakította. A színész intenzív edzésprogrammal és szigorú diétával érte el, hogy izmos, szálkás legyen. Az edzésprogramja sokakat inspirált.

A gépész (2004)

Talán ez volt az a film, amelyért a legtöbb áldozatot hozta a színész. Bale néhány hónap alatt 28 kilót adott le, 54 kiló volt. A sztár a szerepre való felkészülést a 183 cm-es és 82 kilósan kezdte meg. Bale egy almán, egy tonhalkonzerven és kávén élt napokig és láncdohányos lett, a cigivel nyomta el az éhségérzetét. Az orvosok szerint, ha néhány kilót leadott volna még, akkor életveszélyes állapotba kerülhetett volna. A színész egy évvel később pizzával és jégkrémmel és edzéssel nyerte vissza izmos alaktát a Batman: Kezdődik című filmre.

A harcos (2010)

Bale-nek ismét fogynia kellett, ezúttal 13 kilót adott le, hogy hitelesen alakítsa a kábítószerfüggő Dicky Eklund szerepét.Bale ezúttal nagyon vigyázott arra, hogy ne fogyjon csontsoványra.

Amerikai botrány (2013)

Hol van már az izmos Batman? Bale az Amerikai botrányban az elhízott Irving Rosenfeldet alakította. Hogyan szedett fel több mint 9 kg zsírt? "Sok fánkot, sok sajtburgert ettem" - mondta Bale egy korábbi nyilatkozatában.

Vice (2018)

Ismét + 30 kiló. Bale ezúttal egy életrajzi filmben George W. Bush alelnökét, Dick Cheneyt játssza. A szerep kedvéért ismét hízókúrába kezdett. Fánk és sajtburger helyett ezúttal sok pitét evett.

23 KILÓT HÍZOTT ÉS DEPRESSZIÓS LETT AZ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNŐ >>>

ŐRÜLET! NAPI 350 KALÓRIÁN ÉLT SHAILENE WOODLEY EGY SZEREP MIATT >>>

STALLONE EXTRÉM DIÉTÁVAL KÉSZÜLT ÉLETE FILMJÉRE >>>

 

Ezek is érdekelhetnek