Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő dologra bukkant ez a nő konyhafelújítás közben

default user icon
MME
Justine Walmsley duplán is boldog lehet, ugyanis azon túl, hogy végre megvásárolhatta élete első lakását az angliai Wokingban, a konyhafelújítás közben még egy káprázatos felfedezést is tett a régi járólapok felbontása közben.

A fiatal lány barátai segítségével vágott neki újdonsült lakásának a felújításába, amit a konyha újjáépítésével kezdtek meg. A munkafolyamat a padló feltörésével indult, ám ekkor még nem gondolta, hogy egy igazi kincs lapul a talpuk alatt.

A csapat amikor nekilátott a bontásnak, már az első centimétereknél észrevették, hogy valami különleges dolgot rejt a konyha vinil padlója. Miután eltakarították a törmeléket, kiderült, hogy egy impozáns, vörös, bézs és barna színekben pompázó viktoriánus padlóburkolatra bukkantak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justine Walmsley (@junglistine) által megosztott bejegyzés

Nem kellett sokat kutatni a különleges padló eredete után, hiszen köztudott volt, hogy az épület régebben egy elbűvölő ház volt a viktoriánus korban, aztán valamikor 1986-ban alakult át a ma is ismert 5 különálló lakásra osztott épületté.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justine Walmsley (@junglistine) által megosztott bejegyzés

Az eredeti terv az volt, hogy a 33 éves Justine egy letisztult, fehér konyhát alakít ki magának, ám amikor előkerült a régi padlóburkolatot, azonnal megváltoztatta elképzelését, és az egész lakást a viktoriánus burkolólaphoz igyekszik igazítani.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss