Elfeledett nagyiféle habos sütemény: így készül a kiflikoch cseresznyés boszorkányhabbal

default user icon
MME
Elfeledett nagyisütemény a kiflikoch, pedig egyszerűen elkészíthető, könnyen beszerezhető, kevés alapanyagból összeállítható, mégis remek desszert. Nyáron a cseresznyés verzió egyszerűen tökéletes!

A friss és zamatos gyümölcsök szezonjában az édességeket is érdemes feldobni a kedvencünkkel, mert sokkal könnyedebb lesz a végeredmény. Ezúttal egy igazi klasszikust készítettünk, amit cseresznyével tettünk ellenállhatatlanná. Mutatjuk a receptet!

A vaníliás sodóban elkevert kifliréteg édességét tökéletesen kiegészíti a cseresznye könnyedsége. A sütemény tetejére pedig egy önmagában is mennyei, retró desszert, a boszorkányhab került, amit szintén cseresznyés lekvárral bolondítottunk meg. Ez a habos sütemény tökéletes desszert, de könnyed második fogás is lehet egy tartalmas leves után. Érdemes rögtön két tepsivel készíteni belőle! 

Így készül a cseresznyés kiflikoch!

 

Borítókép: Mindmegette 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss