Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Élesztő nélküli pudingos fánk (glutén, laktóz és cukor nélkül)

45 perc
bonyolult
költséges
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fánk hozzávalóit összekeverjük és könnyű, lágy tésztát gyúrunk belőle. Ezután 20 percig állni hagyjuk.
  2. A tejben megfőzzük a pudingot az eritrittel és hagyjuk kihűlni, de közben többször megkeverjük.
  3. A fánktésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk és kis kör szaggatóval kiszaggatjuk. 
  4. Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük, majd papírtölőn lecsepegtetjük.
  5. Ha lecsepegtek, késsel kis lyukat szúrunk mindbe, és habzsákból megtöltjük a belsejüket a pudinggal. 

Ajánljuk még:

Megjegyzés

Sodrás és nyújtásnál valószínűleg fog még kelleni hozzá liszt, hogy ne ragadjon. - Esztermenteskonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss