Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhafőnök VIP: "Eldurrant az agyam" – Pirner Alma durván kiakadt Geszler Dorottyára

default user icon
MME
Hétfőn elkezdődött a Középdöntő, ahol a versenyzőknek csapatokban főzve kellett pontokat gyűjteniük. Az első feladatban rendelésre szervíroztak ételeket ismert vendégeknek, másodszorra pedig édességeket kellett készíteniük. Utóbbi kifogott Geszler Dorottyán és ezt Alma nem hagyta szó nélkül.

A többféle édesség elkészítése sokkolta a cspatokat, ráadásul a kékek hátrányba kerültek, hiszen egyiküknek ki kellett ülni a kispadra recepteket magolni. A hátráltatásnak meg is lett az eremdénye: miután Zé 10 perc után elvette a recepteket, hamar kidkerült, hogy Dorottya nem emlékszik, hogyan kell elkészíteni a diós kosárka töltelékét... Pánikolva rohant társaihoz, akik nem igazán értették, hogy miért nem tudja, hiszen az egész receptből csak ezt kellett volna megjegyeznie, hiszen a linzert magától is tudta.

„Ez azért nem atomfizika” – mondta mosolyogva, de elég ingerülten Pirner Alma, amikor kiderült számára, hogy Dorottya nemcsak a csokit felejtette a mikróban (ahol gyakorlatilag felrobbant az üvegedény), hanem a diótöltelék receptjét sem tudja.

Ez már sok volt a kék csapatot vezető Almának, és elvesztette a türelmét versenyzőtársával szemben:

 

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, nézd meg ma este 20 órakor a Konyhafőnök VIP következő részét az Rtl-en!

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss