Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éld át az igazi luxust! Megérkezett a Magnum Dupla Gold Caramel

default user icon
MME
A Magnum alkotói, a prémium jégkrémek és a csokoládé szakértői arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy bátran fedezzék fel a mindennapi élet apró örömforrásait. Az egyedülálló ízvilágú Magnum Dupla Gold Karamellel mindenki megtapasztalhatja, milyen az igazi luxus érzése, ha jégkrémről van szó.

Az ellenállhatatlan, keksz ízű tejjégkrémet a karamelles-fahéjas szósz teszi még izgalmasabbá. A jégkrémet aranyló csokoládéburok öleli körül, melyet a tetejére hintett pekándióval és fahéjjal ízesített kekszdarabkák bolondítanak meg.

A luxust idéző arany csokoládéburkot nem mesterséges színezéknek köszönheti, hanem a Magnum minőségtől jól megszokott roppanós, karamelles fehér csokoládénak. Ezt a mennyei ízkavalkádot mindenki ki akarja majd próbálni!

Ez a legújabb Magnum jégkrém újrahasznosított műanyag felhasználásával készült poharakban kapható. A Magnum Dupla Gold Karamell az első olyan jégkrémünk, amely minden formátumban elérhető. Pálcikás, 4-es és 6-os multipackban, illetve poharas formátumban is megtalálható a boltok polcain.

Ezek is érdekelhetnek

Friss