Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez történt azzal a Meki dolgozóval, aki cipőjébe törölt sajtot tett a szendvicsbe

default user icon
MME
Megtalálta a McDonald's azt a két dolgozót, akik egy budapesti étteremben készítettek nyomorforgató videót arról, hogy egyikük a cipőjébe törli, majd a szendvicsbe teszi a sajtot, majd a húst is megforgatja a földön. A diákokat elbocsátották, de azt is elárulták, mi történt.

Hétvégén a Redditre került fel az az azóta már törölt videó, amelyben egy magyar McDonald's konyhájában az látható, hogy egy dolgozó először a cipője talpához törli a sajtot, és úgy teszi bele a szendvicsbe, majd a földön forgat meg két húspogácsát, és utána rakja bele. A videón a következő felirat szerepelt:

„Így kérjetek éjjel uborka meg hagyma nélküli szarokat, remélve, hogy friss lesz”.


Az eset egy budapesti McDonald's-ban történt, az üzletlánc pedig azonnal belső vizsgálatot kezdeményezett az ügyben. "Szeretnénk leszögezni, hogy a videón látható magatartás a hálózatunkban példátlan és teljes mértékben elfogadhatatlan" - írták.

A McDonald's hétfőn lezárta a vizsgálatot, és meg is találták a vicces kedvű dolgozókat, azóta pedig elbocsátották őket. 

A két diák egyébként viccnek szánta a videót, melyet csak a barátaik szórakoztatására készítettek. Azt állítják, csak egymás között viccelődtek, amikor nem voltak vendégek, a szendvicset pedig nem adták ki senkinek.

"Sajnálom, hogy a videó kikerült a médiába, nem volt szándékunk lejáratni a Mekit. A rendeléseket a sztenderdek szerint teljesítettük ebben a műszakban is. A videóban viccből csináltunk olyat, amit egyébként nem lehet, de azt a szendvicset nem adtuk ki vendégnek. Sajnálom, hogy ez lett belőle, és elnézést kérek azoktól a vendégektől, akik esetleg komolyan vették a videót" - nyilatkozták az Indexnek az elbocsátott dolgozók.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss