hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt nem fogod elhinni! Elárulta Pókember, hogyan eszik száj nélkül - Fotó!

default user icon
MME
Ha valamilyen nagy megfejtést vártok, el kell hogy szomorítsunk titeket, ugyanis Tom Holland amikor magári ölti Pókember jelmezét, sehogy nem tud enni. Inni viszont igen, és ráadásul nagyon mókásan. A színész mindezt The Graham Norton Show vendégeként árulta el a nagyközönségnek, amivel kapcsolatban szerelmének, Zendayanak is volt egy "kedves" észrevétele.

A téma a hamarosan érkező új Pókember film, a Nincs hazaút kapcsán merült fel, aminek a forgatása közben Tom Holland igen nehéz pillanatokat élt meg. A ruhán ugyanis sincs cipzár, és egyedül csak a jelmez fejet takaró része távolítható el. Ám az sem túl szerencsés, ugyanis piszkosul sok idő visszavenni úgy, hogy az pontosan passzoljon az illesztéseknél.

A fiatal színész ezért kitalált egy igen viccest megoldást, hogy legalább folyadékot, vagy valamilyen pépes ételt tudjon bevinni szervezetébe a forgatások során. A megoldás kulcsa pedig nem más, mint a maszk kivehető szemei.

- A jelmez szemei kipattinthatóak, az ott keletkező nyílás pedig tökéletes arra, hogy egy kis csövet bevezessek rajta egészen a számig. Így legalább folyadékhoz juthatok a forgatások közben, és nem kell egy pohár víz miatt hosszú időre leállni – mondta Holland.

A showműsorban a színész mellett ott volt szerelme is, Zendaya, aki nem tudott szó nélkül elmenni a téma mellett. Véleménye szerint az sokkal húzósabb lenne, ha a sok repkedés és ugrabugrálás közben összehányná magát Pókember. Ebben az esetben ugyanis a kifelé áramló cucc nem igazán tudna hova távozni, szívószál ide, vagy oda.

Mi azért arra is kíváncsiak lettünk volna, hogy mi van akkor, ha éppen egy akciójelenet kellős közepén szólítja a szükség. Az biztos, hogy hasonlóan Zendaya felvetéséhez, ez a helyzet is igen kellemetlen szituációt teremtene Holland számára. A fiatal lány egyébként több Pókember filmben is feltűnt, legutóbb pedig a Dűne című amerikai sci-fiben láthattuk Chani szerepében.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss