Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 ehető karácsonyfadísz, ami nemcsak szép, de finom is

default user icon
MME
A csillámló gömbök mellé mi magunk is készíthetünk egyedi karácsonyi díszeket, amiket ráadásul meg is ehetünk. Csupán néhány alapanyagra és egy kis kézügyességre lesz szükséged, hogy igazán „finom” legyen idén a karácsonyi dekor. Csak arra kell figyelni, nehogy elfogyjon az összes dísz még karácsony előtt!

Szaloncukor

Ezt a karácsonyi finomságot akár otthon is elkészítheted. A fára pedig simán felakaszthatod, ha a csomgolásán átfűzöl egy cérnát. 

Mézeskalács

A mézeskalácsot cukormázzal, dekorgyöngyökkel, cukorkákkal kedvedre díszítheted, de a fán akár önmagában is szuperül fog mutatni.

Habkarika

Egy igazi retró desszert, ami már a nagymamáink fáját is díszítette. Mutatunk hozzá egy tuti receptet is!

Popcorn füzér

Csak kipattogtatod a kukoricákat, felfűzöd őket egy cérnára, és teheted is fel a fára a fényfüzér mellé!

Pillecukor füzér

Akárcsak a popcorn füzérnél, itt is csak csak annyi a feladat, hogy sorban felfűzöd őket egy cérnára. Nemcsak a forró csokidon, de a karácsonyfán is nagyon jól fog mutatni. 

Szárított narancskarikák

Vékonyan felszeleteljük, majd 50-60 fokon, sütőpapírral bélelt tepsin és kicsit nyitott ajtóval pár óra alatt, vagy akár radiátorra téve pár nap alatt is kiszáríthatjuk.

Linzer

A linzer nemcsak finom, de egy cérnára felfűzve a karácsonyfán is nagyon jól tud mutatni - főleg, ha csillag vagy hópihe alakú kiszúrókat használsz.

10 EHETŐ KARÁCSONYI AJÁNDÉK, AMIT TE IS EL TUDSZ KÉSZÍTENI>>> 

ILYET MÉG NEM LÁTTÁL! ITT A KARÁCSONYFA, AMIT BÁRMIKOR MEGEHETSZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss