Szaloncukor
Ezt a karácsonyi finomságot akár otthon is elkészítheted. A fára pedig simán felakaszthatod, ha a csomgolásán átfűzöl egy cérnát.
Mézeskalács
A mézeskalácsot cukormázzal, dekorgyöngyökkel, cukorkákkal kedvedre díszítheted, de a fán akár önmagában is szuperül fog mutatni.
Habkarika
Egy igazi retró desszert, ami már a nagymamáink fáját is díszítette. Mutatunk hozzá egy tuti receptet is!
Popcorn füzér
Csak kipattogtatod a kukoricákat, felfűzöd őket egy cérnára, és teheted is fel a fára a fényfüzér mellé!
Pillecukor füzér
Akárcsak a popcorn füzérnél, itt is csak csak annyi a feladat, hogy sorban felfűzöd őket egy cérnára. Nemcsak a forró csokidon, de a karácsonyfán is nagyon jól fog mutatni.
Szárított narancskarikák
Vékonyan felszeleteljük, majd 50-60 fokon, sütőpapírral bélelt tepsin és kicsit nyitott ajtóval pár óra alatt, vagy akár radiátorra téve pár nap alatt is kiszáríthatjuk.
Linzer
A linzer nemcsak finom, de egy cérnára felfűzve a karácsonyfán is nagyon jól tud mutatni - főleg, ha csillag vagy hópihe alakú kiszúrókat használsz.