Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egzotikus szezámmagos csirke

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk, bepácoljuk, és 1 napot állni hagyjuk.

A hozzávalókból elkészítjük a bundát, majd belemártjuk a pácolt csirkedarabokat, és bő olajban barnára sütjük.

A mézet felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot és a ketchupot. Ebben a mázban a barnára sült csirkedarabkákat megforgatjuk, és megszórjuk szezámmaggal. (A legjobb egy lezárható edénybe tenni a szezámmagot, és akkor össze lehet rázni őket, hogy mindenhova jusson szezámmag).

Sült burgonyával vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek