A sütés nélküli túrótorta elkészítéséhez a felolvasztott margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, tojásokat és a túróval összekeverjük.
Felforraljuk a tejet, közben 1 dl langyos vízben a zselatint feloldjuk és a felforralt, de már a tűzről levett tejhez keverjük. Mindezt a túróhoz öntjük és az egészet konyhai mixerrel átkeverjük, majd vékonyan kiolajozott tortaformába öntjük. Betesszük a hűtőbe, amíg megdermed.
A torta tetejét bármilyen gyümölccsel díszíthetjük. A zselét a csomagoláson olvasható utasítás szerint ekészítjük, majd langyosan a torta tetejére öntjük. Néhány órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük,
Ennek egyszerűbb változata, amikor a túrós masszánkat kuglófformába öntjük és amint beledermedt a formába, kiborítjuk és már szeletelhetjük is! Gyümölcsöntettel is finom!