Elkészítés: A babapiskótát morzsásra törjük, és összedolgozzuk a lágy vajjal. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és kanálháttal belenyomkodjuk a vajas piskótamasszát.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A túrót villával összetörjük, összedolgozzuk a porcukorral és a citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, kis láboskában felolvasztjuk, és beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínbe, ezt pedig a túrókrémbe. A formába simítjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe.
Az erdei gyümölcsöt, málnát vagy bármilyen gyümölcsöt ízlésesen a torta tetejére tesszük, és ráöntjük a csomagolásonleírtak szerint elkészített gyümölcskocsonyát, majd hűtőbe tesszük, hogy szilárduljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre