Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű svédgomba saláta

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Megmossuk és megpucoljuk a hozzávalókat. A pritamin paprikát, a gombát nagyobb kockára vágjuk. A vöröshagymát a petrezselyem zöldjével, a leveleire szedett kakukkfűvel és a fokhagymával finomra vágjuk. Egy forró serpenyőben olívaolajon lepirítjuk a sűrített paradicsomot. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a gombát és a pritamin paprikát. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, cukorral. Fűszerezzük petrezselyemmel, kakukkfűvel, fokhagymával és babérlevéllel. Kevés vízzel felöntve készre főzzük. 
  2. Tálalhatjuk két nagyobb egymásra tett jégsaláta levél kehelyben, karikára vágott olívabogyóval díszítve, kígyóuborka karikákkal körberakva és reszelt sajttal megszórva. Ha tésztával összekeverjük paradicsomos tésztasalátának is nevezhetjük.

PARADICSOMOS GOMBASALÁTA (SVÉDGOMBA) >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss