hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A sajttal töltött csirkemell elkészítéséhez a megmosott és szárazra törölt húst felszúrjuk egy éles késsel, és "zsebeket" vágunk bele.
  2. A sajtot három részre osztjuk, majd beledugjuk a csirkemellbe. A hús végeit fogpiszkálóval megtűzzük. Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk kakukkfűvel, majd felforrósított olívaolajon fehéredésig pirítjuk.
  3. Ha a csirkemellek szép kérget kaptak és enyhén megpirultak, kiszedjük az edényből.
  4. Felolvasztjuk a vajat, majd rádobjuk a feldarabolt zöldségeket, a paprikát, a cukkinit, a gombát és a felaprított fokhagymát. Néhányszor összeforgatjuk.
  5. A zöldségeket tepsibe borítjuk, ráhelyezzük az előpirított csirkemelleket, és alufóliával lefedve, 190 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
  6. A sütési idő végén levesszük a fóliát, és még 5 percig grillezzük. Jó étvágyat a csodásan finom csirkemelles ételhez!

Nézzétek meg videón, hogyan készül az egyszerű sajttal töltött csirkemell

Ezek is érdekelhetnek

Friss