Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű sajtos-tejfölös tócsni

20 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tócsnihoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzákeverjók a tojást, a lisztet, a sót, a borsot.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A krumplimasszából egy kanállal lepényeket szaggatunk. Közepes lángon aranybarnára sütjük mindkét oldalukat, majd papírszalvétára szedjük.
  3. A tejfölt kikeverjük a zúzott fokhagymával, megkenjük vele a tócsnikat és reszelt sajttal megszórjuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a sajtos-tejfölös tócsni


Ezek is érdekelhetnek

Friss