Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós sajtos rúd

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
24 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, tejföllel és a sóval, és egy-két órát pihentetjük, de jobb, ha egy éjszakát pihen atészta.
  2. A tésztát kettéosztjuk, és lisztezett deszkántéglalap alakúra nyújtjuk úgy, hogy ujjnyi vastaglegyen.
  3. Derelyevágóval csíkokra vágjuk, atetejét megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben,180 Celsius-fokon15–20 percig sütjük.

11 VILÁGBAJNOK SAJTOS RÚD RECEPT - A VILLÁMGYORSTÓL A SZUPERROPOGÓSIG! >>> 

A LEGFINOMABB SÖRKORCSOLYA: HÁZI GRISSINI 2 EXTRA MÁRTOGATÓSSAL >>> 

Megjegyzés

Bencsik Erika receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss