Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű paradicsomos-tonhalas spagetti

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát megfőzzük a zacskón szereplő utasítások szerint, majd leszűrjük. 
  2. Az olajat felmelegítük egy serpenyőben, majd rátesszük a fokhagymát, és amikor aranyszínűvé válik, kivesszük belőle. Ezután beletesszük az olajba a chilit, és rátesszük a tonhalat. Megszórjuk a petrezselyem felével, sózzuk, és ráöntjük a paradicsomszószt.
  3. Ezután a serpenyőbe öntjük a megfőtt tésztát, ha szükséges tehetünk még hozzá sót. Végül pedig megszórjuk a maradék petrezselyemmel.

Videó! Így készítheted el az egyszerű paradicsomos-tonhalas tésztát! >>> 

8+1 ÉTELVARIÁCIÓ, HA VAN OTTHON EGY DOBOZ TONHALKONZERVED >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss