Az édességen morfondrozva eszembe jutott, hogy Mezei Elmira csokoládés könyvében nem rég olvastam egy kávéhabos, liszt nélküli torta receptet, ami nagyon megtetszett. Gyorsan fellapoztam a könyvet és a habverő már a kezemben is volt. Semmit nem változtattam a rajta, Elmira receptjei nekem mindig bejöttek. Viszont biztos ki fogom próbálni gyümölcsös verzióban is!
Egy kicsivel több, mint fél óra alatt kész is volt a torta, amit aztán betettem a mélyhűtőbe, és ebéd után tálaltam.
Ez volt az amire vágytam! Krémes, édes, hideg, torta…, ja és a kávé is megvolt!
Kávéhabos parfé torta - paleo módra >>>
Én robotgéppel kevertem ki, kicsit több ideig tartott, de szép lett így is a hab. Süteményként is nagyon finom, de lefagyasztva, isteni parfé torta lett!
Köszönöm Elmira!