Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos padlizsánkrém

> 90 perc
egyszerű
olcsó
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánokat megmossuk, héjastul egy sütőlapra helyezzük, majd 200 fokon 1,5 órán át sütjük. 
  2. Meghámozzuk, és a belsejét egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az aprítógéppel pépesített hagymát, a mustárt, a majonézt, a joghurtot és az olajat. Megsózzuk, megborsozzuk és alaposan összekeverjük. 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Pirított baguette-szeletekre kenve tálaljuk, de mártogatósként is tökéletes vendégváró.

    Nézd meg az elkészítést videón! >>>

Mártogatósok, szószok, krémek >>> 

Még több padlizsánkrém >>> 

Padlizsános receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss