Elkészítés: A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Előveszek egy 33 x 35 cm-es közepes méretű tepsit és kivajazom.
A tésztához egy nagyobb tálba teszem a puha margarint, a tojásokat, a cukrot és a fahéjat, ezt géppel jól kikeverem, majd hozzáadom a tejfölt, a zabpelyhet, a lisztet, a sütőport és a sót. Ezzel is átkeverem, de már a kezemmel, majd az egészet belenyomkodom a tepsibe, és 15 perc alatt elősütöm.
Ez idő alatt elkészítem a túrós krémet. Egy edényben összekeverem a hozzávalókat, és amíg sül a tészta, félreteszem. A barackokat feldarabolom.
Ha elősütöttem a tésztát, rákanalazom a túrós tölteléket, kirakom a barackkal, majd visszatolom a sütőbe és megsütöm. Kihűlés után szeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!