Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű ínyencség: zsírjában sült zöldfűszeres kacsamáj

default user icon
MME
Gurisatti Gréta, Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott vízilabdázó nagyon szeret főzni. A Nemzeti Sport Bajnokok reggelije című műsorában 2 ételt is készített. Az egyik egy zöldfűszeres kacsamáj, ami egy ünnepi ebéd egyik fogása is lehet, a másik pedig egy egyszerű, de annál nagyszerűbb desszert.

- Nagyon szeretek főzni, és remélem, most kiderül, hogy tudok is… - mondta a felvétel előtt Gurisatti Gréta. - Zsírjában sült zöldfűszeres kacsamájat készítek, töltött batátacsónakkal, amit spenótos, tejszínes öntettel tálalok. Desszertnek étcsokis, chiamagos banánkenyeret sütök. A nagymamámmal diskuráltunk róla egész héten, hogyan csináljam, milyen körettel nézne ki jól, milyen legyen a tálalása.

Itt találod a zöldfűszeres kacsamáj pontos receptjét! >>>

Itt találod a banánkenyér pontos receptjét! >>> 

 

ÜNNEPI KACSAMELL KÜLÖNLEGES KÖRETTEL - BAJI BALÁZS RECEPTJE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss