Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű és isteni halászlé

MME MME
6 4/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon üvegesre párolom a hagymát. Megszórom fűszerpaprikával, összekeverem, és azonnal felöntöm vízzel. Beleteszem a darált paprikát vagy lecsót (ha van otthon ilyen), illetve a megtisztított, felvágott krumplit, répát, gyökeret. Kb. 40 percig főzöm, majd az egészet leszűröm, a sűrejét némi lével összeturmixolom, és félreteszem. A megmaradt lébe beleteszem a halászlékockákat, és a halszeleteket, felöntöm a hiányzó vízmennyiséggel, és 20-30 percig lassú tűzön főzöm. Az összeturmixolt zöldségeket a legvégén lassan belekeverem.

Megjegyzés

Ez a párom szüleinek receptje. Nagyon egyszerű elkészíteni, és tényleg nagyon finom! Én egy 4 l-es fazéknyit készítek ennyi hozzávalóból. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss