Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az egyedényes süticsoda: duplacsokis brownie, amit azonnal meg akarsz sütni!

default user icon
MME
A legegyszerűbb és legfinomabb sütemények versenyében a brownie-k biztosan előkelő helyen végeznének: kívül finoman ropognak, belül kissé folyékonyak, és sokféle finom kiegészítőt elbírnak a diótól a piros bogyós gyümölcsökig, sőt, a sütőtök és a cukkini is jól áll nekik - az extra adag csokiról nem is szólva. S akinek ez nem lenne elég: egyetlen keverőtál, egy habverő és egy spatula kell hozzá, semmi több, vagyis a mosogatás utána maximum 2 perc.
Hozzávalók:

(16 brownie-hoz)

23 dkg vaj
26 dkg csokicsepp vagy darabolt étcsoki (50% kakaótartalom)
30 dkg porcukor
16,5 dkg barnacukor
1 tk vaníliakivonat
1 tk só
3 db L-es tojás
15,5 dkg teljes kiőrlésű liszt
4 dkg kakaópor
olajspray

11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! >>> 
9 ALAPSZABÁLY A TÖKÉLETES BROWNIE-HOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek