Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű céklás brownie

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokoládét apró darabokra törjük. A felét, egy főzőedényre helyezett hőálló tálban, vízgőz felett, folyamatos keverés mellett felolvasztjuk. A céklát meghámozzuk, megtisztítjuk és egy nagyobb lyukú reszelő segítségével lereszeljük.
  2. A vajat a cukorral és a vaníliáscukorral valamint egy csipet sóval habverővel nagyjából öt perc alatt habosan krémesre verünk. A tojásokat egyenként hozzáadjuk és még egy percig keverjük így is. Az olvasztott csokoládét majd a sütőporral vegyített lisztet és a mandulát, illetve a csokidarabokat is a masszához adjuk és összekeverjük. Végül a céklát is hozzáadjuk.
  3. Egy sütőtálat vagy egy kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsit előkészítünk, melybe a masszát eldolgozva elhelyezzük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a brownie-t 40-45 perc alatt készre sütjük, majd kevés nyírfaporcukorra meghintve kockákra vágva tálaljuk.



    11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! >>> 

Megjegyzés

1 szelet süti 356 kcal és 29 g szénhidrát, így az inzulin rezisztenciával élők is bátran fogyaszthatják! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss