A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Egy kapcsos tortaformát kikenünk kókuszzsírral (vagy vajjal).
A tojásokat kézi mixer segítségével habosra keverjük az eritrittel, a fahéjjal, egy csipet sóval és a citromhéjjal együtt. Hozzáadjuk a sütőporral elvegyített mandulalisztet és a kókuszzsírt, majd habverővel óvatosan összeforgatjuk, hogy ne szálljon el a keveréskor belejuttatott levegő. A masszát a formába töltjük, és elsimítjuk.
Az almát meghámozzuk, és a magház eltávolítása után vékony cikkekre vágjuk. A tészta tetején elrendezzük az almacikkeket, majd kissé lenyomkodjuk, és tetszés szerint megszórjuk durvára aprított mandulával. A tortát az előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 35-40 perc alatt. A formában rácsra téve pihentetjük egy rövid ideig, végül kiszedjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.