Elkészítés: Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst.
A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben. A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe.
Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és visszatoljuk a sütőbe kicsit pirulni. Köretnek rizs és krumplipüré az ideális, jól meglocsolva a hús szaftjával (ha nem sült le)!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre