hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyben sült kacsa

120 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ahol kell, lepörzsöljük. Kívül-belül megsózzuk. A belsejét fűszerezzük majoránnával és borssal.
  2. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát negyedekbe vágjuk. A kacsát tepsibe tesszük, mellé rakjuk a vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket. Aláöntünk 1 dl húslevest és rácsorgatjuk a mézet.
  3. A tepsit alufóliával lefedjük, 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük 1-1,5 órára. Ezután levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva, 200 fokon szép pirosra sütjük. 

Baconös kacsasült >>>

KACSASÜLT PÁROLT SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL >>> 

Vörösboros kacsasült >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss