Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy extra erős feles, ami igazán felpörget: megérkezett a Ginger Shot az Urban Monkey-tól!

default user icon
MME
Elgondolkodtál rajta valaha, hogy sok gyümölcslének miért van egy jellegzetes íze attól függetlenül, hogy milyen gyümölcsből készült? Azért, mert pasztörizáltak. Ezzel szemben az Urban Monkey juice és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így juthat el hozzád teljes egészében a gyümölcsök és zöldségek friss íze, valamint azok vitamin-, enzim-, antioxidáns- és mikrotápanyag-tartalma.

Az Urban Monkey-nál hiszünk abban, hogy az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás is lehet menő és finom. Ezért alkottuk meg a kizárólag természetes, gondosan válogatott gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó juice-okat és smoothie-kat. Néhányat közülük megspékeltünk egy kis fűszerrel, de semmi több! Se hőkezelés, se tartósítószer, se színezék.

 

A GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK LEGJAVA

Az Urban Monkey-nál egy hidraulikus prés segítségével nyerjük ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. Ez lényegében olyan, mintha egy elefánt ugrálna rajtuk. A hidegen préselés is hozzájárul a termékek frissességéhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos. Mivel az összes gyümölcs és zöldség nem áll rendelkezésre frissen az év minden szakaszában, időnként, szezonon kívüli időszakban fagyasztott formában érkeznek hozzánk belőlük.

HOGYAN ÉLVEZHETJÜK ILYEN SOKÁIG A FRISS IZEKET ?

A HPP-nek, vagyis a nagynyomású technológiának köszönhetően gyümölcs- leveinket NAGYON nagy nyomásnak tesszük ki (6000 Bar – mintha 60km mélyre merülnénk az óceánban), amely elpusztítja a kórokozókat, azonban megőrzi a fontos tápanyagokat. Ennek köszönhető, hogy termékeink biztonságosak és tovább fogyaszthatók a frissen préselt italoknál.

Hidegen a legfinomabb!

A kíméletesen feldolgozott gyümölcslé előállítása összetett és költséges. Gyümölcsleveink ezért sem érhetőek el széles körben, csak olyan üzletekben, ahol kiemelten fontos a minőség.

TIPP: Mikor otthon gyümölcslevet készítesz, az egy idő után leülepszik. Ez teljesen természetes, a miénket is fel kell rázni. Akkor se ijedj meg, ha az íz és a szín kis mértékben eltér attól, amit előzőleg kóstoltál. Ez normális, hiszen az egyes gyümölcsök és zöldségek is különböznek. Így kaptuk őket az anyatermészettől, így szeretjük őket.

 

ODAFIGYELÜNK AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMUNKRA IS

100%-ban újrahasznositható PET palack

A leghatékonyabb módja, hogy gyümölcsleveinket eljuttassuk hozzátok, a műanyag palackok felhasználása. (Emlékszel még az óceánban 60km mélyen uralkodó nyomásra?! Képzeld el, mi történne ott az üveggel!) Palackjaink - megfelelő hulladéktárolás- és gyűjtés esetén - már most is 100%-ban újrahasznosíthatóak. De még emellett is törekszünk a fejlődésre. Célunk, hogy az Urban Monkey palackok gyártásához egyáltalán ne használjunk fel tradicionális (azaz nem újrahasznosított, közvetlenül kőolajból készülő) műanyagot. Palackjaink 75%-ban rPET-ből, avagy újrahasznosított műanyagból, 25%-ban pedig bio alapú műanyagból készülnek. Küldetésünk része olyan tervek támogatása, amelyek alternatívák kifejlesztését és a műanyag újrahasznosítását tűzték ki célul.

100% termékbiztonság
Az Urban Monkey termékek előállítása során kiemelt figyelmet fordítunk a termékbiztonságra.

Alacsony ökológiai lábnyom
Ha kizárólag helyileg termelt zöldségeket és gyümölcsöket szeretnénk, akkor a legjobb azokat helyi termelőktől megvásárolni és otthon kifacsarni, vagy a közeli bárban elfogyasztani őket. Azonban ha narancsot, banánt, ananászt és más trópusi gyümölcsöket kívánnánk, vagy kedvenc gyümölcseinknek nincsen éppen szezonja, azok általában a tengerentúlról érkeznek Európába. Nálunk, köszönhetően a Hollandiában helyben történő hidegen préselésnek, a vitaminok és tápanyagok a lehető leghatékonyabban és a környezetünket kevésbé terhelő módon jutnak el hozzád.

És akkor jöjjön egy feles, ami igazán felpörget?

Tarts néhány Urban Monkey gyömbér shot-ot a hűtőszekrényben, hogy mindig kéznél legyen! Ha rád fér egy kis tisztítás és gyógyítás, a fűszeres gyömbér, a gyümölcsös alma és a frissítő citrom megcsiklandozzák ízlelő- bimbóid és C-vitaminnal is feltöltenek.



• Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
• Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
• Tartósítószer- és színezékmentesek
• Hőkezeléstől mentesek
• Nem koncentrátumból készülnek
• 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

Ezek is érdekelhetnek