Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez igen! Egy év alatt 8 ruhaméretet fogyott a kétgyerekes anyuka

default user icon
MME
A 33 éves Melissa ikrei születése után heti öt napot edzett és teljesen lemondott az egészségtelen ételekről, hogy megszabaduljon a pluszkilóitól és a lógó bőrétől. Fogyása után alig lehet ráismerni!

Melissa Biebau 2015-ben ikreknek adott életet, de a terhesség alatt felszedett kilóktól egyszerűen nem tudott megszabadulni. Egy évvel később, 2016-ban jött el az a pont, amikor belenézett a tükörbe, és eldöntötte, hogy változtatni akar a kinézetén.

„Büszke voltam arra, hogy gondoskodhatok a gyerekeimről, de ugyanakkor láttam a hatalmas, lógó bőrömet a tükörben. Azt hittem, többé sosem fogok normálisan kinézni.”

Ekkor elkezdte számolni a kalóriákat és heti 5 napot edzéssel töltött, melynek következtében 12 hónap alatt leadta a testtömege 40%-át, tehát majdnem a felére fogyott. Már csak az zavarta, hogy a diéta miatt még jobban megnyúlt a bőre, így bevállalt egy bőreltávolító műtétet és a mellét is plasztikáztatta. Ennek köszönhetően 50-es méretű ruháit 34-es méretűre cserélhette. 

„Végre megszabadultam a felesleges bőrrétegtől, ami érzelmileg teljesen kicsinált. Úgy éreztem, csapdába esett a testem és hogy a külsőm egyáltalán nem tükrözi azt, aki valójában vagyok. Visszatekintve nagyon sajnálom azt az embert, aki akkor voltam.”

100 KILÓT FOGYOTT A NŐ, AKI BESZORULT EGY KAJAKBA>>> 

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT>>> 

73 KILÓT FOGYOTT A KÉTGYERMEKES ANYUKA, AKI MÁR CSAK BOTTAL TUDOTT JÁRNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss