A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez.
Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzá kanalazzuk a lisztet, amelyet a habverő segítségével dolgozunk össze.
A kész masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben készre sütjük.
Ameddig a piskóta sül, elkészítjük a krémeket. A főzés nélküli pudingport (külön a csokoládésat és külön a vaníliásat) 4 dl hideg tejhez hozzáadjuk és krémet készítünk belőle habverő segítségével.
A megsült piskótát kihűtjük, majd 3x3 cm négyzetekre felvágunk. A habtejszínt mély tálba öntünk és felverjük. Üveg tál aljába piskóta négyzeteket helyezünk, amelyre rákanalazzuk habos vanília krémet. Erre ráhelyezzük a felkockázott a maradék piskóta négyzeteket és rákanalazzuk a habos csokoládé krémet. Végezetül a felvert tejszínhabbal beborítjuk az egészet és dekor gyönggyel díszítjük.