Így fokozhatod természetesen a tejtermelésed – Egyre többen használják!

A szoptatás az egyik legfontosabb és legtermészetesebb módja a kisbabád táplálásának, azonban sok édesanya küzd azzal, hogy elegendő anyateje legyen. Erre az egyik megoldást a maláta nyújthatja, ami a tejserkentő ételek és italok között egyre népszerűbb, hiszen természetes módon segítheti a tejképződést. De miért jó a maláta az anyatej serkentésére? Nézzük meg közelebbről!
A maláta csíráztatott és szárított gabonafélékből, leggyakrabban árpából készül. A csíráztatás során olyan enzimek szabadulnak fel, amelyek elősegítik a keményítők cukorrá alakulását, így a maláta természetes édes ízt kap. Az árpamaláta különösen ismert egészségügyi előnyeiről, beleértve az emésztést segítő és tejtermelést fokozó hatásait.
A malátának rengeteg pozitív tulajdonsága van, nem véletlenül kedveltek a belőle készült termékek. Lássuk, hogy mi mindennel támogatja a szervezeted, főleg az újdonsült édesanyaként.
A maláta több formában is elérhető, így könnyen beillesztheted az étrendbe:
Fontos, hogy vásárláskor figyelj arra, hogy a termék minél nagyobb százalékban tartalmazzon malátát, ugyanis sok esetben más anyagokkal hígítják, emiatt a várt eredmény elmaradhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.