Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A nagy hidegben nincs is kellemesebb, mint egy tányér forró leves. Nem csak finom, hanem egészséges, sőt diétás is lehet is – persze, attól függően, hogy miből és hogyan készítjük el!
#1

Felejtsd el a rántást, a lisztes habarást, hiszen enélkül is nagyon ízletes lehet a végeredmény.

#2

Ha lehet, minél kevesebb sót használjon! Részesítse előnyben a zöld fűszereket, a borsot.

#3

Válogasson kedvére! A leghidegebb évszakban is számos finom zöldséget (pl. hagyma- és káposztafélék, kelbimbó) találhat a piacon.

Egy kis joghurttal krémesebbé, lágyabbá tehető a paradicsomleves savanykás íze
Egy kis joghurttal krémesebbé, lágyabbá tehető a paradicsomleves savanykás íze
Variációk klasszikusokra

Csirkehúsleves kukoricával: Ha energiával szeretnél feltöltődni, ez a tökéletes választás!

Paradicsomleves: Télen sem kell lemondania róla, hiszen bár ilyenkor nincs szezonja, a konzervparadicsomban is megtalálható a zöldség értékes hatóanyaga, a likopin!

A gazdag minestrone bármilyen zöldséget elbír, babból is kerülhet bele többféle
A gazdag minestrone bármilyen zöldséget elbír, babból is kerülhet bele többféle

Minestrone: Paradicsom, hagyma, zeller, burgonya, sárgarépa, cukkini, szárzeller, zöldborsó - ez az olasz zöldségleves, mivel bármilyen hozzávalót beletehetsz, amire csak kedved szottyan, rendkívül tápláló, és tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Ízesítsd sok zöldfűszerrel!

A legegészségesebb zöldségkrémleves, nem érdemes kihagyni!
A legegészségesebb zöldségkrémleves, nem érdemes kihagyni!


Sajtos brokkolikrémleves:
Sok benne a kálcium, ezért igen hasznos a csontok számára. A zöldségalaplében kifőzött, összeturmixolt brokkolit pár kanál kaukázusi kefirrel is krémesebbé teheted, végül szórd meg reszelt ementáli vagy trappista sajttal

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.