Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Botrányos! Egér rágcsálta a friss muffint a pékségben - Videó

Ha nem készül róla videó, talán el sem hisszük, hogy egy élő egér szaladgált a REWE egyik üzletében. Egy vásárló videózta le a muffint kóstolgató rágcsálót, aki erre megijedt és elszaladt.

Ahol élelmiszer van, ott megjelenhetnek a kártevők, legyenek azok rovarok vagy rágcsálók. Az élelmiszerüzleteknek épp ezért mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy ne körözzenek legyek, darazsak vagy muslicák a zöldségek és gyümölcsök körül, és még véletlenül se jusson csótány, hangya vagy egér a bolt területére.

Ezen a téren vétett hatalmasat a Pennyt is tulajdonló német cég, a REWE egyik németországi üzlete.

A TikTokon már több mint négymillióan nézték meg azt a videót, amelyen egy kis egér rágcsálja a német REWE egyik boltjában a muffint. A rágcsáló valahogy bejutott a bake off, azaz a pékség területére és szabadon garázdálkodhatott a pultban. Az egyik vevő vette videóra, ahogy az egér a muffint majszolja, ám az állat megriadt és elszaladt, be egyenesen a pékségbe.

A videót készítő hölgy azonnal szólt a bolt egyik dolgozójának, aki a szemtanú állítása szerint nem tűnt túlzottan meglepettnek, amiből ő arra következtetett, hogy nem most először járt egér az üzletben. A Bild megkereste a REWE sajtóosztályát, és azt a választ kapták, hogy már kivizsgálás alatt az eset, és megteszik a szükséges intézkedéseket.

Borítókép: TikTok

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss