Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keresd meg a kedvenc nyári borodat Egerben!

default user icon
MME
Az egri borok és a borvidék hangulatát pedig legjobb a helyszínen megtapasztalni. Ezért a helyi borászok június 15. és 19. között Egerbe hívják a borkedvelőket, hogy a VINO Kóstoló Ünnepen megmutassák üde fehérboraikat, gyümölcsös rozéikat vagy épp elegáns pezsgőiket.

- Az Egri borvidék a tőle megszokott változatosságot kínálja a nyárhoz illő borok tekintetében is. A borok stílusa széles skálán mozog, a könnyedtől a komolyabb tételek felé. Így mindenkinek, aki ellátogat a VINO rendezvényére, sokszínű kóstolóélményben lesz része a fesztiválon, ahol a borászok társaságában keresheti meg az idei nyárra kedvenc egri borát – mondta Soltész Gergő az Ostoros Családi Pincészet képviseletében, hogy miért érdemes Eger felé venni az irányt június közepén.
A hazai borfesztiválok világában az teszi egyedülállóvá a VINO-t, hogy a borkóstolás mellett a gondtalan hangulathoz az erre a hétvégére az ország minden pontjáról Egerbe érkező
utcazenészek játéka is hozzájárul, hiszen idén is az Utcazenészek Versenyével egy időben kerül megrendezésre az esemény.


- Eger belvárosa újra felpezsdül. A macskaköves utcákat bohém zenekarok és fülbemászó dallamok lepik el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkotnak a Dobó téri fák alatt. Már csak te hiányzol, egy pohár egri borral a kezedben” – így ajánlja Ábry Zoltán, az Utcazenészek Versenyének szervezője ezt az egri hétvégét. A programot tovább színesíti a Képzőművészeti Utcafesztivál, valamint a régió kézműves gasztronómiai finomságainak felvonulása.

Az eseménnyel kapcsolatos további információk elérhetők a Facebook-eseményben  és az Egri borvidék honlapján. 




Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss