Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesen savanyú rebarbara

default user icon
MME
Friss és fanyar, isteni kompótnak, pitébe, lekvárnak, önmagában vagy almával, málnával, eperrel kombinálva!

Bár a rebarbarát a hétköznapokban gyümölcsként emlegetjük és akként is használjuk fel, tudni kell róla, hogy ez egy zöldség, annak is a szára. Fanyar savanyúságát tökéletesen kiegészíti az eper és a málna, akár örökre össze is lehetne őket házasítani.

A Lakáskultúra májusi számának Gasztrosétájában igazán friss és csábító, egyszerű, de izgalmas receptekkel találkozhatunk - Török-Bognár Renáta, Az élet napos oldala blog szerzőjének köszönhetően.

A gyömbéres rebarbarafagylalt eperszósszal tálalva a meleg napokon adhat frissülést, a rebarbarás pite a délutáni kávéhoz, de akár vendégváráshoz is tökéletes, a málnás rebarbalekvárral pedig üvegbe zárhatjuk a tavasz első friss ízeit.


Rebarbarás receptek >>>

De a Lakáskultúra májusi számát nem csak a receptek miatt érdemes lapozgatni!

Bababútorokról és a babaszoba kellékeiről találunk a lapban egy komoly összeállítást, és mivel itt a jó idő, így a teraszok, erkélyek kényelméről és kialakításáról is olvashatunk. A kreatív megoldások kedvelői pedig elleshetik, hogyan lehet egy régi, kopott szekrényt modern és fiatalos bútorrá alakítani. Az etno hangulatú enteriőrök kedvelői ezer színű csodabútorokat is találnak a lapban!

Keresd az újságosoknál, és böngéssz a naponta színes és új tartalommal frissülő www.lakaskultura.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetnek