Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonyás lepény

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A kétféle burgonyát meghámozzuk és durvára reszeljük. Megszórjuk sóval és a római köménnyel, majd alaposan összeforgatjuk.
  2. Egy tapadásmentes serpenyőben felhevítünk 3 ek olajat. Beletesszük az elvegyített reszelt burgonyát és fakanállal kevergetjük, amíg felszívja az olajat. Szükség esetén még egy kis olajat adunk hozzá, hogy formázható legyen. A fakanállal laposra nyomkodjuk, és 5 percig sütjük. Ezután megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.

FINOMSÁGOK ÉDESBURGONYÁVAL >>> 

még több isteni lepény >>> 

 




Megjegyzés

A nagy burgonyalepényt úgy tudod könnyen megfordítani, ha a serpenyőből egy tányérra borítod, majd a nyers oldalával lefelé visszacsúsztatod a serpenyőbe.
Cikkekre vágva kínáld! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss