Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonyás-hagymás sült csirkecomb

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, a hagymát megtisztítjuk, majd az almával együtt nagyobb kockákra aprítjuk.
  2. Egy tepsiben elrendezzük a megsózott csirkecombokat, körbeszórjuk az édesburgonya-, hagyma- és almakockákkal, meglocsoljuk az olívaolajjal, majd kakukkfűvel, sóval, borssal fűszerezzük- 
  3. 180 fokra előmelegített sütőben alufóliával lefedve 30 percig, majd anélkül 15 percig sütjük.

    FINOMSÁGOK ÉDESBURGONYÁVAL >>> 

    ROPOGÓS SÜLT CSIRKE ÉDESBURGONYÁVAL >>> 

    HAMIS LASAGNE ÉDESBURGONYÁBÓL >>> 

Megjegyzés

Édesburgonya helyett lehet keményebb sütőtököt is használni. - petrarovo

Ezek is érdekelhetnek

Friss