Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonyakrém medvehagymával

30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat felolvasztjuk, a burgonyát felkockázzuk, megforgatjuk a vajon. Sózzuk, felönjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, puhára főzzük.
  2. Ha kihűlt, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a sajtokat, a mustárt és pürésítjük.
  3. Hozzá keverjük az apróra vágott medvehagymát, a felkarikázott olajbogyót.
  4. Ízlés szerint lilehagymát is adhatunk hozzá apró kockára vágva. Összedolgozzuk, és hagyjuk fél órán át állni. 

Megjegyzés

Előételnek pirítóssal kitűnő, de húsra kenve, húst megtöltve is isteni. Érdemes kipróbálni! - Mari

Ezek is érdekelhetnek