Elkészítés: Vizet forralunk, és az édesburgonyát héjastul megfőzzük, ez kb. 30 perc. A megfőtt édesburgonyát meghámozzuk, krumplinyomóval pépesítjük, sózzuk és fűszerezzük. Hozzáadjuk a kókusztejet is, összekeverjük, lefedjük, hogy ne hűljön ki.
Kevés vajat felforrósítunk, a vékonyra szeletelt hagymát megpirítjuk rajta, majd ezt is az édesburgonyához adjuk. Egy sütőtálat kikenünk vajjal, beleöntjük a keveréket, elsimítjuk, majd a tetejére tesszük kis darabokban a maradék vajat.
250 fokra melegített sütőbe tesszük, és 15 perc alatt összesütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre