Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya chips

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 2 db édesburgonya (nagyobb)
  • 4 ek olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • zöldfűszerek (rozmaring, kakukkfű, bazsalikom)

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát megmossuk, szárazra töröljük és vékony karikára vágjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük.
  2. Az olajat elkeverjük a zúzott fokhagymával, az ízlés szerinti sóval, borssal, zöldfűszerekkel és meglocsoljuk vele a krumplit.
  3. Előmelegített sütőben 150 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Mártogatósként kínálhatunk hozzá joghurtos öntetet, vagy salsa, vagy paradicsomszószt.

13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>>

ÍGY HASZNÁLD AZ ÉDESBURGONYÁT - 7 TIPP A BATÁTÁHOZ! >>>

9+1 SÜLT KRUMPLI RECEPT, HA MÁR UNOD A HAGYOMÁNYOS HASÁBBURGONYÁT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss