Elkészítés: Hőálló jénai tálra vagy égetett edényre lesz szükségünk. A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk. Az edény aljára karikára vágott kolbászt rakunk (kb. 6 karika, soronként ennyi elég, de rakhatunk többet is). Ezutan csirkemellfilét rakunk, úgy, hogy az alját eltakarjuk, majd újból kolbászkarikát, majd reszelt sajtot. Újra csirkemell-kolbász-sajt következik, amíg van hozzávaló. Ezt a már elkészített mártással (összekeverjük a hozzávalókat) leöntjük, majd lefedjük az edényt. Hideg sütőbe rakjuk, másfél óráig 150 celsius fokon sütjük. Burgonyapürével tálalhatjuk. Melegen az elkészült emeletes húst szeletekre vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre